Nábytková úchytka Lalezar 160mm

66 €
(55 € bez DPH)
Na objednávku.
Doručenie do 56 dní.
Nábytková úchytka Lalezar vyniká veľkým kvetinovým reliéfom. Dodávame ju v rozteči 96mm, 128mm a 160mm. Na kovania Lalezar môžeme aplikovať akúkoľvek z našich 15 povrchových úprav. Vďaka masívnej mosadzi a kvalitnému spracovaniu poskytujeme na toto kovanie 5-ročnú záručnú lehotu. K úchytke možno zakúpiť aj knopku, dvernú kľučku a madlo Lalezar.
  • Popis produktu
  • Alternatívne produkty
  • Súvisiace produkty
Luxusná nábytková úchytka Lalezar 160mm v prevedení "rustikálna platina"

Séria nábytkových úchytiek a knopek Lalezar predstavuje celomosadzné úchytky s bohatým florálnym (kvetinovým) reliéfom. Nábytkové úchytky a Knopky Lalezar sú vyrobené z ušľachtilej mosadze (zloženie mosadze je cca 57% medi, cca 39% zinku) a sú kvalitne remeselne vypracované. Nábytkové úchytky Lalezar sa hodí najmä do retro a starožitných interiérov - na retro a starožitné komody, kuchynské linky i šatníkovej skrine. Vzhľadom k vhodnosti použitia najmä do retro interiérov je ponúkame v mnohých farebných patinovaných povrchoch (okrem klasickej patinovanej mosadze a patinovanej medi predstavujeme aj antické striebro či bronz). Iste oceníte krásny dizajn týchto úchytiek, vypracovaný skúsenými dizajnérmi.

Nábytkové úchytky Lalezar sú testované najnáročnejšími testy (testy kvality sú na pozeranie na našich webových stránkach www.vistadoro.cz). Aby ste si mohli vybrať Vami zvolenú kombináciu veľkosti a farby, objednávame nábytkové úchytky Lalezar na zákazku vo výrobe a upozorňujeme teda na dodaciu lehotu 6-8 týždňov.

Na nábytkové úchytky Lalezar, rovnako ako na náš ostatný sortiment dverových kľučiek, dverných gulí, dverových zarážok, kúpeľňových doplnkov, umývadlových, kuchynských, vaňových a sprchových batérií a kúpeľňových rebríkov poskytujeme 5-ročnú záručnú lehotu.