Dverná guľa Burak

79 €
(65 € bez DPH)
Na objednávku.
Doručenie do 56 dní.
Dverná guľa Burak je vyrobená z masívnej mosadze, jej vrchný priemer je 68mm (pozrite sa na technický výkres). Vyberte si zo širokej palety povrchových úprav (chróm, zlato, antické striebro, patinovaná mosadz, meď, poťah 24k zlatom a ďalšie). Na dverných gulích Burak krásne vyniknú kombinácie povrchu (lesk/mat) a farieb (zlato/chróm). Dverná guľa Burak môže byť vyrobená ako pevná alebo otočná a na želanie doplnená spodnou rozetou s uzamykaním FAB, dózickou kľúčovou dierkou alebo s WC otočným mechanizmom.

Farba

  • Popis produktu
  • Alternatívne produkty
  • Súvisiace produkty
Luxusná dverová guľa Burak s povrchovou úpravou "zlato lesk"

Dverové gule Burak boli dizajnovo navrhnuté tak, aby našli široké využitie na každých dverách. Sú primerane zdobné a elegantné. Ich sploštenie a jemné dotvarovanie sa pohráva s kombináciami lesklého a matného povrchu, ktoré robia tieto dverové gule atraktívne a originálne.

V prípade záujmu o použitie do exteriéru Vám pripravíme dodatočnú vrstvu laku, aby bola zaručená čo najdlhšiu životnosť dverných gulí. Zároveň odporúčame umiestnenie dverných guľou Burak do exteriéru len pod prístrešok. V tomto prípade je nutné vziať do úvahy štandardné správanie mosadze v exteriérových podmienkach.

Dverové gule Burak pre Vás objednávame na zákazku vo výrobe a upozorňujem teda na dodaciu lehotu 6-8 týždňov.

Na dverové kľučky Burak poskytujeme 5-ročnú záručnú lehotu.

Cena je uvádzaná za 1ks dverové gule (nie za pár).

Materiálové zloženie:
mosadz (cca 56% meď, 39% zinok, 5% ostatné kovy)

Farebné povrchové úpravy: zlato, chróm, patinovaná mosadz, patinovaná meď, poťah 24-karátovým zlatom

Testy kvality povrchu a ocenenia:
test striekanie slanej vody
test acetónový
test sily laku (125 až 200 mikrónov)
certifikát o použití vrstvy 24k zlata

Luxusná má výhradné zastúpenie na distribúciu týchto prekrásnych výrobkov na slovenskom trhu. Je nám potešením, že Vám môžeme ponúknuť exkluzívny sortiment svetového dizajnu, kvalitného materiálu, špičkových technológií a vysokého podielu ručnej, remeselnej výroby. Príďte si výrobky Luxusná pozrieť do našej vzorkovne v Roudnici nad Labem alebo k našim partnerom. Tešíme sa na Vašu návštevu!