Nábytková úchytka Tria 128mm s poťahom 24k zlata

111 €
(92 € bez DPH)
Na objednávku.
Doručenie do 56 dní.
Nábytková úchytka Tria vyniká štvorcovými, brúsenými kryštálmi Swarovski o rozmere 10mmx10mm zasadenými do masívnej mosadze. K dispozícii sú rozteče 96mm a 128mm. Dizajn série Tria pochádza z pera skúsených interiérových dizajnových návrhárov a je kvalitne remeselne vypracovaný. Vďaka náročným testom kvality poskytujeme na sériu Tria 5-ročnú záručnú lehotu. Vyberte si z 12 povrchových úprav (zlato, chróm, patinovaná mosadz, meď, poťah 24k zlatom a ďalšie).
  • Popis produktu
  • Alternatívne produkty
  • Súvisiace produkty
Luxusná nábytková úchytka Tria 128mm s poťahom 24k zlata

Sériový rad nábytkových úchytiek a knopek Tria je vysoko luxusnou sériou, ktorá prináša kombináciu kvalitnej mosadze (zloženie mosadze je cca 57% medi, 39% zinku) s kryštálmi Swarovski. Číre kryštály Swarovski o veľkosti 10x10mm dopĺňajú tenký rámik z masívnej mosadze. Nábytkové úchytky a knopky Tria pôsobí veľmi elegantne, moderne a luxusne a jedinečným spôsobom dodajú kúzlo Vášmu interiéru, dozdobia Vaše komody, šatníkové skrine či kuchynskej linky. Váš nábytok bude razom pôsobiť odlišne a originálne.
S touto sériou si tiež môžete zladiť jednotne Váš interiér, pretože séria Tria k sebe viaže tiež kúpeľňové doplnky, umývadlové, vaňové, sprchové a drezové batérie.
Dizajn nábytkových úchytiek a knopek Tria je navrhnutý skúsenými dizajnovými návrhári a je dokonale remeselne dopracovaný.
Séria Tria sa ponúka najmä vo farebnej variante lesklého chróm, saten chrómu či poťahu 24k zlatom.

Technický výkres