Nábytková úchytka Boccolo 160mm s poťahom 24k zlata

68 €
(57 € bez DPH)
Na objednávku.
Doručenie do 56 dní.
Nábytkové úchytky Boccolo sú celomosadzné úchytky, ktorých stred sa rozširuje a poskytuje v tejto časti miesto pre atraktívny vlys. Ich prepracovaný dizajn bol navrhnutý skúsenými interiérovými návrhári. Nábytkové úchytky Boccolo ponúkame v roztečiach 128mm a 160mm a v mnohých farebných povrchových úpravách (chróm, zlato, antické striebro, patinovaná mosadz, patinovaná meď, poťah 24k zlatom a ďalšie). Kvalitné remeselné spracovanie zaisťuje dlhú životnosť (poskytujeme 5-ročnú záručnú lehotu).
  • Popis produktu
  • Alternatívne produkty
  • Súvisiace produkty

Vista d'Oro nábytková úchytka Boccolo 160mm s poťahom 24k zlata

Nábytkové úchytky a knopky Boccolo sú celomosadzné úchytky (zloženie mosadze je cca 57% medi, cca 39% zinku) s originálnym dizajnom. Ich zaujímavý tvar, ktorý sa uprostred úchytky rozširuje, poskytuje v tejto časti miesto pre atraktívný, plastický vlys. Ich asymetrické prevedenie je veľmi elegantné a vhodné do všetkých interiérov - ak moderných, tak retro a starožitných.

V ponuke nájdete knopky Boccolo (33x24mm) a nábytkové úchytky v rozstupoch 128mm a 160mm. Pre všetky varianty je možné objednať variantu s vlysom alebo bez vlysu (hladké).

Dizajn úchytiek Boccolo bol navrhnutý prednými talianskymi návrhármi v oblasti nábytku a interiérového vybavenia (RDM Architects Milano).

Ponúkame ich v mnohých farebných povrchových úpravách (chróm, zlato, meď, antické striebro, patinovaná mosadz, patinovaná meď, poťah 24k zlatom, strieborný poťah a ďalšie).

Aby ste si mohli vybrať Vami zvolenú kombináciu veľkosti a farby, objednávame nábytkové úchytky Boccolo podľa Vášho výberu priamo vo výrobe a upozorňujeme teda na dodaciu lehotu šesť až osem týždňov. Poskytujeme na ne päťročnú záručnú lehotu.


Technický výkres nábytkové úchytky Boccolo