Nábytková úchytka Curl 128mm s poťahom 24k zlata

68 €
(57 € bez DPH)
Na objednávku.
Doručenie do 56 dní.
Nábytková úchytka Curl je tvarovaná do elegantného rozšírenia v prostrednej časti, ktoré vytvára "slzu". Táto slza poskytuje priestor pre rôzne variácie designu. Jednou možnosťou je zdôraznenie slzy matom povrchu (kombinuje sa teda chróm lesk / chróm mat či zlato lesk / zlato mat, a to v oboch možných smeroch). Druhou možnosťou je opatriť slzu ozdobným kvetinovým vlysom ??(pozrite sa na sériu Curl dizajn). Kvalitné remeselné spracovanie zaisťuje dlhú životnosť (na úchytku poskytujeme 5-ročnú záručnú lehotu).
  • Popis produktu
  • Alternatívne produkty
  • Súvisiace produkty

Luxusná nábytková úchytka Curl 128mm s poťahom 24k zlata

Nábytkové úchytky a knopky Curl sú celomosadzné úchytky (zloženie mosadze je cca 57% medi, 39% zinku) s jemným, originálnym dizajnom. Sú tvarované do elegantného rozšírenia v ich prostrednej časti, ktoré tým vytvára "slzu". Táto elegantná slza potom poskytuje priestor pre rôzne variácie designu. Jednou možnosťou je zdôraznenie tvaru slzy matom povrchu (kombinuje sa teda chróm lesk, chróm mat či zlato lesk, zlato mat, a to v oboch možných smeroch). To znamená, že si možno objednať lesklú úchytku s matnou slzou alebo naopak matnú úchytku s lesklou slzou. Druhou možnosťou je opatriť slzu zdobným kvetinovým vlysom.

Elegancia a jednoduchosť prevedenie nábytkových úchytiek Curl umožňuje ich použitie v moderných, aj retro a starožitných interiéroch.

Dizajn úchytiek Curl bol navrhnutý prednými talianskymi návrhármi v oblasti nábytku a interiérového vybavenia (RDM Architects Milano).

Nábytkové úchytky Curl ponúkame v mnohých farebných povrchových úpravách: chróm, zlato, nerez, nikel, meď, antické striebro, patinovaná mosadz, patinovaná meď, poťah 24k zlatom, strieborný poťah a ďalšie

K nábytkovým úchytkám Curl si môžete zakúpiť aj dverové kľučky s rovnakou možnosťou variácií vzoru a dokonale tak zjednotiť dizajn celého Vášho interiéru!

Aby ste si mohli vybrať Vami zvolenú kombináciu veľkosti a farby, objednávame nábytkové úchytky Curl podľa Vášho výberu priamo vo výrobe a upozorňujeme teda na dodaciu lehotu šest až osem týždňov.

Na nábytkové úchytky Curl, rovnako ako na náš ostatný sortiment poskytujeme päťročnú záručnú lehotu.

Technický výkres