Dverová kľučka Lalezar štítková - antické striebro

323 €
(267 € bez DPH)
Na objednávku.
Doručenie do 56 dní.
Masívna dverová kľučka Lalezar vyniká veľkým kvetinovým reliéfom. Dodávame ju v rozetové aj štítkové variante, pričom rozeta môže byť štvorcová alebo guľatá. Štítok dodávame v rozteči 72mm alebo 90mm. Na kovania Lalezar môžeme aplikovať akúkoľvek z našich 15 povrchových úprav. Vďaka masívnej mosadzi a kvalitnému spracovaniu poskytujeme na toto kovanie 5-ročnú záručnú lehotu. Kovanie možné dodať na FAB kľúč, s dózickou kľúčovou dierkou alebo s WC uzamykacím mechanizmom.

Typ kľúčovej dierky

  • Popis produktu
  • Alternatívne produkty
  • Súvisiace produkty

Luxusná dverová kľučka Lalezar štítková s povrchovou úpravou "antické striebro"

Dverové kľučky Lalezar sú kľučky z masívnej mosadze s bohatým kvetinovým reliéfom. Dverové kľučky môžete doplniť našimi nábytkovými úchytkami a knopkami Lalezar, čo Vám umožní zladiť Váš interiér do rovnakého štýlu. Dverové kľučky Lalezar sú rustikálneho charakteru a sú kvalitne remeselne vypracované - hodí sa teda najmä do retro a starožitných interiérov. Vzhľadom k vhodnosti použitia najmä do retro interiérov je ponúkame v mnohých patinovaných variantoch (okrem klasickej patinovanej mosadze a patinovanej medi predstavujeme aj antické striebro či bronz).

Na dverné kľučky Lalezar, rovnako ako na náš ostatný sortiment poskytujeme 5-ročnú záručnú lehotu.

Dverové kľučky Lalezar pre Vás objednávame na zákazku vo výrobe, a preto upozorňujem na dodaciu lehotu 6-8 týždňov.

Materiálové zloženie: mosadz v zložení cca 56% meď, 39% zinok, 5% ostatné kovy

Farebné povrchové úpravy: zlato, chróm, patinovaná mosadz, patinovaná meď, antické striebro, bronz, rusitkální zlatá, poťah 24-karátovým zlatom

Luxusná má výhradné zastúpenie na distribúciu týchto prekrásnych výrobkov na slovenskom trhu. Je nám potešením, že Vám môžeme ponúknuť exkluzívny sortiment svetového dizajnu, kvalitného materiálu, špičkových technológií a vysokého podielu ručnej, remeselnej výroby. Príďte si výrobky Luxusná pozrieť do našej vzorkovne v Roudnici nad Labem alebo k našim partnerom. Tešíme sa na Vašu návštevu!

Technický výkres