Dverová kľučka Boccolo

306 €
(253 € bez DPH)
Na objednávku.
Doručenie do 56 dní.
Dverové kovanie Boccolo je celomosadzná kľučka, ktorej rukoväť sa rozširuje a poskytuje v tejto časti miesto pre atraktívne vlys. Jej prepracovaný dizajn bol navrhnutý skúsenými interiérovými návrhári. Ponúkame ju v rozetové variante a v mnohých farebných povrchových úpravách (chróm, zlato, antické striebro, patinovaná mosadz, patinovaná meď a ďalšie). Kvalitné remeselné spracovanie zaisťuje dlhú životnosť (poskytujeme 5-ročnú záručnú lehotu). Uzamykanie dózické, FAB alebo WC otočný mechanizmus.

Farba

Boccolo

Typ kľúčovej dierky

  • Popis produktu
  • Alternatívne produkty
  • Súvisiace produkty

Luxusná dverová kľučka Boccolo v prevedení "patinovaná mosadz"

Dverové kľučky Boccolo sú vyrobené z kvalitnej mosadze, sú veľmi masívne a majú veľmi originálny dizajn. Ich zaujímavý tvar, ktorý sa uprostred kľučky rozširuje, umožňuje v tejto časti umiestnení atraktívneho, plastického vlysu. Ich asymetrické prevedenie je veľmi elegantné a je vhodné do všetkých interiérov - ako moderných, tak retro a starožitných. Všimnite si detailného prevedenie reliéfneho vzoru, ktoré je veľmi luxusný a ozdobia každé dvere. Dizajn dverové kľučky Boccolo bol navrhnutý popredným talianskym dizajnovým štúdiom v oblasti nábytku a interiérového vybavenia.

Dverové kľučky Boccolo ponúkame v mnohých farebných povrchových úpravách (chróm, zlato, antické striebro, patinovaná mosadz, patinovaná meď, poťah 24k zlatom).

Dverové kľučky Boccolo si môžete objednať v rozetovom prevedení, a to s dózičkou kľúčovou dierkou, FAB zámkom alebo WC otočným mechanizmom.

Aby ste si mohli zvoliť správnu kombináciu typu kľúčovej dierky a farby, objednávame dverové kľučky Boccolo vo výrobe na zákazku a upozorňujeme na dodaciu lehotu 6-8 týždňov.

Na dverové kľučky Boccolo, rovnako ako na náš ostatný sortiment poskytujeme nadštandardnú 5-ročnú záručnú lehotu.

Materiálové zloženie: mosadz v zložení cca 56% meď, 39% zinok, 5% ostatné kovy

Farebné povrchové úpravy: zlato, chróm, antické striebro, patinovaná mosadz, patinovaná meď, poťah 24-karátovým zlatom

Technický výkres