Umývadlová batéria Bebek hladká

686 €
(567 € bez DPH)
Na objednávku.
Doručenie do 56 dní.
Umývadlová batéria Bebek s keramickou kartušou zasadzuje do masívnej mosadze veľké, sklenené, brúsené kryštály. Farba kryštálu je voliteľná (číry, čierny alebo biely kryštál). Vďaka kvalitnému materiálu aj spracovaniu poskytujeme na naše výrobky 5-ročnú záručnú lehotu. Vyberte si farbu z 12 povrchových úprav (zlato, chróm, nerez, patinovaná mosadz, patinovaná meď a ďalšie).

Farba

  • Popis produktu
  • Alternatívne produkty
  • Súvisiace produkty

Vista d'Oro Umývadlová batéria Bebek hladká v prevedení zlato

Umývadlové, vaňové, sprchové a drezové batérie Bebek sú kvalitné batérie vyrobené z masívnej mosadze (zloženie mosadze je cca 57% medi, cca 39% zinku), a sú ozdobené veľkými čírymi kryštálmi. Číre kryštály v prípade Vášho záujmu môžu byť nahradené čiernymi alebo bielymi kryštály. Ďalej je možné na batérie voliteľne umiestniť ozdobný reliéfny vlys. Všetky batérie majú keramickú kartušu a zaručujú tak dlhoročnú životnosť. 

Kúpeľňové batérie Bebek sú k dostaniu v nasledujúcich farebných prevedeniach: chróm, zlato, patinovaná mosadz alebo poťah 24k zlatom.

Dolaďte svoj interiér s Bebek dvernými kľučkami, dvernými guľami, vešiaky a nábytkovými úchytkami.

Kúpeľňové batérie Bebek podstupujú prísne testy kvality vrátane testu striekanie slanej vody (k zhliadnutí na www.vistadoro.cz) a sú k dodaniu do 6-8 týždňov.

Na kúpeľňové batérie Bebek tak ako na náš ostatný sortiment poskytujeme 5-ročnú záručnú lehotu.